+47 919 13 800 post@skagerakitb.no
Besøksadresse:Borgeskogen 15, Stokke

AUTOMASJON

Et felles navn for en ellers bred divisjon. Automatisering er med på å automatisere det meste i hverdagen vår. På kontoret eller i hjemmet, til overvåkning og styring av en tunnel eller montasje av industrielle emner, som biler, kabler og montasje av hjemme-artikler etc.

Automasjon har tråd i mange bransjer. Bransjene kan være hva som helst. Har du noe som skal automatiseres - har vi bred kompetanse og lang erfaring i flere bransjer!

AUTOMASJONSTJENESTER

Under ser du noen av våre tjenester innen automasjon

Overvåkning, analysering og sikkerhet er noe som bare blir bedre og mer overkommelig for hvermansen.

Vi prosjekterer, leverer og konfigurerer alt innenfor kamera og itv.

Vi har god erfaring med større og mindre programeringsjobber innenfor PLS og industri.

Vi jobber hele tiden med å effektivisere våre applikasjoner for best økonomi og bærekraftighet for våre kunder. Koden skal være smart, prediktiv og effektiv.

Prosjekterer, installerer og drifter nettverk i både små og store skala.


Et hvert modernisert bygg eller anlegg trenger et SD- eller SCADA-system. Dette er for at operatør skal få et visuelt bilde av anlegget, og lett kan følge med og justere parametere underveis av drift.

KNX

Vi prosjekterer og programmerer KNX-anlegg.


Vi prosjekterer, installerer, drifter og analyserer LoRa nettverk. Tusenvis av sensorer, og nettverket er fullstendig skalerbart.

Bygg skal har mer og mer av teknologien vi utvikler i dag. Bygg er ikke lenger som de var, nå skal de regulere hvert rom individuelt etter CO2 eller Temp, de skal være tett og energieffektive med større desentrialiserte ventilasjonsanlegg osv osv.

Alt dette må styres, og her er det en jungel av produkter! Vi har heldigvis erfaring med det meste, og har lang erfaring innenfor faget.